Geografie

Cu o tradiţie de peste 80 de ani unica Facultate de Geografie a primei instituții de învățământ superior din Republica Moldova – actualmente UST (cu sediul în Chișinău), dezvoltă competențe în procesul educativ-instructiv în domeniile Științe ale Educației, Științe ale Pământului și Servicii Publice.

Corpul profesoral-didactic, constituit din cadre didactice cu experienţă, dascăli a numeroase generaţii de specialişti, conducători de doctorat, împreună cu tinerii aflaţi la începutul activității, promovează valorile academice și ale culturii calității în mediul universitar.

Poziția și imaginea Facultății de Geografie se datorează efortului celor, care au consolidat-o într-un brand instituțional recunoscut şi apreciat la nivel național și internațional, prin programe de cercetare în comun, prin evenimente ştiinţifice organizate împreună, prin studii de doctorat, prin stagii de practică și recent prin programul de studii de masterat cu diplomă dublă.

Vă aşteptăm în comunitatea noastră academică, în care veți obține profesionalismul și dezvoltarea personală, necesare pentru viitoarea dumneavoastră carieră.